Novi postupak javne nabavke – Ambalaza za odlaganje medicinskog otpada, MJN-17/2015

Poziv    Konkursna dokumentacija    Prilog
Novo 17.09.2015.god: Izmena konkursne dokumentacije    Dodatno pojašnjenje 1    Dodatno pojašnjenje 2 Obaveštenje o produženju roka    Prilog

Predmet javne nabavke je NABAVKA AMBALAŽE ZA TRETMAN MEDICINSKOG OTPADA za potrebe Opšte bolnice Ćuprija. Javna nabavka je oblikovana u više partija i to:

1. Žuti kontejner od 3l;
2. Žuti kontejner od 1l;
3. Žute, crvene, braon, ljubičaste kese;
4. Crne kese;

Po opštem rečniku nabavke:
44613800-8 –Kontejneri za otpadni materijal;
19640000-4- Vreće i kese za otpad od polietilen

Ponuda se priprema i podnosi u skladu sa konkursnom dokumentacijom i javnim pozivom.
Ponudu mogu podneti sva zainteresovana domaća i strana pravna i fizička lica koja u skladu sa Zakonom, ispunjavaju obavezne uslove predviđene članom 75. i 76 Zakona o javnim nabavkama (“Službeni glasnik Republike Srbije” broj 124/12).

Uz ponudu zainteresovani ponuđači dostavljaju dokaze utvrđene članom 77. Zakona o javnim nabavkama kao i drugu potrebnu dokumentaciju i obrasce predviđene konkursnom dokumentacijom.

Konkursna dokumentacija može se preuzeti sa Portala javnih nabavki i sajta naručioca.

Zatvorene koverte sa naznakom: “Ponuda za nabavku ambalaže za odlaganje medicinskog otpada, partija ____________, MJN – 17/2015 – ne otvarati” dostaviti u roku od 10 dana od dana objavljivanja poziva na Portal javnih nabavki na adresu: Opšta bolnica Ćuprija, Miodraga Novakovića br. 78.

Rok za dostavljanje ponuda ističe u 11.00 časova 10 – og dana od dana objavljivanja javnog poziva na Portalu javnih nabavki. Javno otvaranje ponuda obaviće se u prostorijama Upravne zgrade Opšte bolnice Ćuprija u 11.15 časova poslednjeg dana isteka roka za dostavljanje ponuda, odnosno 18.09.2015.godine.

Postupak se sprovodi radi zaključenja ugovora o javnoj nabavci.
Nepotpune, neblagovremene, neprihvatljive i neodgovarajuće ponude neće biti razmatrane. Ponude sa varijantama nisu dozvoljene.

Odluka o dodeli ugovora Opšta bolnica Ćuprija doneće u roku od 10 dana od dana javnog otvaranja ponuda na osnovu kriterijuma – najniže ponuđena cena.

Naručilac zadržava pravo da odustane od vršenja izbora ukoliko ustanovi da nijedna ponuda ne odgovara zahtevima iz konkursne dokumentacije ili da odustane od izbora iz bilo kog drugog razloga.

Osoba za kontakt Dragan Mladenović.

 

Komisija
Opšte bolnice Ćuprija